Onze praktijk

Wij streven naar de beste zorg voor de klant

T.P.P. van Beek, een begrip in kunstgebitten

Lisse- Tandprothetische praktijk van Beek is het adres voor kunstgebitten en reparaties in de regio. Van een plaatje tot de meest gecompliceerde implantaat-werkstukken, bij van Beek is het in prima handen!

Tandprotheticus Rik van Beek begon alweer 25 jaar geleden samen met zijn vrouw Miranda de praktijk aan de Kanaalstraat in Lisse. Hoewel van Beek aan het Instituut Vakopleiding Tandtechniek en de SNTI (destijds de opleiding voor tandprotheticus) als docent practicum is gevraagd heeft hij er toch voor gekozen om een zelfstandige praktijk te beginnen en met succes! Inmiddels is de praktijk uitgegroeid tot een zeven-koppig team. Wie bij van Beek binnenstapt zal direct de laagdrempelige en gezellige sfeer ervaren. "Wij behandelen een klant zoals we zelf behandeld willen worden" legt van Beek uit.

Algemene praktijkhygiëne

Wij hechten grote waarde aan het werken in een schone en veilige omgeving. Naast de algemene praktijkhygiëne zorgen Anja en Vitalina voor de desinfectie en sterilisatie van al ons instrumentarium. De zogenaamde Wet Infectie Preventie richtlijnen zijn het uitgangspunt voor het vaststellen van protocollen en werkinstructies om voor onze cliënten een hygiënische behandeling te waarborgen.

Reparaties in het weekend

Bij ons begrijpen we dat onverwachte situaties geen rekening houden met de klok. Daarom bieden wij ook reparatieservices in het weekend aan. Mocht je hulp nodig hebben buiten reguliere werktijden, verwijzen we je graag door naar weekendreparatie.nl.

We staan klaar om je snel en efficiënt te helpen, ongeacht het moment van de week. Jouw gemak staat bij ons voorop!