Even voorstellen

Even voorstellen

Rik van Beek, Tandprotheticus

Nu meer dan 30 jaar geleden trad ik in dienst bij een tandtechnisch laboratorium. Het vak begon mij iedere dag steeds meer te interesseren en het duurde dan ook niet lang voor ik de opleiding tot tandtechnicus oppakte. In mijn examenjaar werd ik benaderd om als docent aan deze opleiding toe te treden. Ik heb het aanbod afgeslagen om direct door te gaan met de opleiding tot Tandprotheticus. Het toeval wilde dat ik ook hier gevraagd werd als praktijkdocent maar wederom werd er een andere keuze gemaakt… ik wilde al mijn energie steken in het opstarten van een Tandprothetische praktijk. Een goede baan opzeggen en een praktijk beginnen vraagt volledige toewijding. Trots zie ik dagelijks hoe dit gelukt is! Dit kon echter alleen met de steun en medewerking van de mensen om mij heen! Met trots stel ik u ons team voor!


Miranda van Beek

Miranda van Beek is vanaf het eerste uur betrokken bij de praktijk en heeft eveneens tandtechnische scholing genoten. Zij verzorgt het administratieve gedeelte van de groeiende praktijk. Ondernemend van huis uit en een grote bereidheid om mensen met hulpvragen omtrent het zorgstelsel te helpen. De kopjes koffie die door Miranda aan onze cliënten in de afgelopen jaren zijn aangeboden zijn inmiddels ontelbaar geworden! 

 

Daisy Hoogstraten, Tandprotheticus

Heeft de 5 jarige opleiding tot tandtechnicus moeiteloos doorlopen en volgt nu de 4 jarige opleiding tot Tandprotheticus. Daisy is zeer kritisch op zichzelf en haalt het uiterste uit zichzelf om onze cliënten te helpen. Ze heeft een zeer scherp oog voor detail en volgt ieder werkstuk nauwgezet. ‘Check check double check’ is een spreuk die haar op het lijf geschreven is!

 

Thijs Stevens, Tandprotheticus

Startte in 2004 de 4-jarige studie aan het Instituut Vakopleidng Tandtechniek. Hij rondde de opleiding af met aansluitend een jaar specialisatie en begon in 2010 met de Tandprothetische opleiding aan de Hogeschool in Utrecht. 4 Jaar later behaalde hij zijn diploma en voelt zich sindsdien als praktizerende Tandprotheticus/Tandtechnicus als een vis in het water.